aug 11

Mer Roma

Jeg sa det skulle komme flere Roma tilbakeblikk. Her er de:

Han mannen på det bildet som ser ut som skal ta et skikkelig godt grep om en appelsin eller noe er en lærer på en skole vi besøkte. Jeg bare syntes han var veldig prototype for det jeg ser for meg av italienske lærere. Trevifontenen, helt nederst, var jo ikke noe annet enn vakker i det vakre være den uka jeg hadde sommer i april. Lasagnen er den beste jeg har smakt noen sinne, og isen hadde den gode nedkjølende effekten som var etterlengtet i varmen. Deilig. Roma er til å anbefale. Jeg gikk meg ikke bort, og da tror jeg ikke du gjør det heller. Metroen var kul, men desverre ikke like kul uten oss Lundenesinger som springer opp trappene med turisttaskene. Ingen kommer iallefall til å rule rulletrappen opp termini på samme måte som meg og Maria. Roma turen var fantastisk, selv om Ragnhild sitt første syn fra vinduet den første dagen kanskje ikke var det beste. Roma, de folkene, og den destinasjonen – lekkert.

Ellen

Foto (alle bildene, selv om det bare står navn på det siste): Ellen Tveita

Skriv et svar