nov 14

Kommunisere Guds hjerte for verden gjennom kunst

Rett fra journalen for den 7. uka her på DTS:

«Denne uka var kul. Sue Rinaldi fra London var kul. Temaet var kult. Gud var kul, og det er Han fortsatt.

Sue satte tankene mine tilbake til mine «ville» drømmer igjen. Men hun fikk meg også til å tenke på hvem jeg drømmer mine drømmer for. Hva er intensjonen med drømmene mine? Er jeg den som skal bli rik og berømt? Eller er det Gud? Kanskje kan det bli både Gud og meg, så hvordan bør jeg oppføre meg da? Som et esel? Eller en generøs kenguru? Jeg vil i det minste prøve å oppføre meg som meg selv. Lage min egen kunst. Ikke kopiere. Og Gud lagte oss alle. I sitt bilde. Så forskjellig fra hverandre. Gud er skikkelig kreativ! Og siden Han lagte oss, så har vi alle arvet en del av Hans kreativitet. Fakta. Vi har alle arvet en del av hans fantastiske kreative evner. Og derfor bør vi bli inspirert av Hans skaperverk – Hans kunstverk. Jeg ønsker virkelig at jeg hadde en båt her. Da ville jeg tatt med meg kamera ut i naturen, i båten, ro over sjøen og oppdage Guds skapelse om igjen, mens jeg ville tenkt på hvor kule måkene er mens jeg tok bilder av dem.

Videre brakte Sue meg inn på tankene om verden vi lever i. Det var tema for en av dagene, det å lære om verden vi lever i og se hva den trenger. Hva den lengter etter. Hva den bekymrer seg for og hvordan den oppfører seg, og hvordan verden faktisk har det. Sue fikk meg til å tenke på alt den gleden verden trenger (og med verden mener jeg våre medmennesker). De trenger Gud. Men de kjenner Ham ikke. Hva kan vi gjøre med det? «Dersom vi gjør Gud liten, vil alt vi gjør være lite. Men dersom vi heller gjør Ham stor…» Jeg er kreativ. Gud skapte meg. Gud sa gjennom Sue: Vær kreative. Overraske verden. Gjør den forundret. Skinn Guds kjærlighet. Ha visdom og integritet. Gjør en forskjell i verden. Vær kreativ og lev drømmen. Men ta med Gud.»

Et resultat av min kreativitet denne uka er dette bildet som jeg publiserte tidligere: Guds kjærlighet

Skriv et svar