des 12

Kjære julenisse!

 

I år har jeg vært veldig snill, så nå har jeg satt opp en ønskeliste så du kan vite mer hva jeg ønsker meg. Selvfølgelig er det ting som jeg har glemt, men da får du bare være litt ekstra kreativ å tenke om det er noe jeg ville bli glad for som jeg ikke har skrevet opp her. Det klarer du vel, kjære julenissen?

Og ja, du ser kanskje at jeg ønsker meg bøker om Frankrike og ordbok på fransk og sånn? Det er fordi jeg skal til Frankrike på outreach, hele mars og april nå i 2012. Jeg gleder meg! 😀 Men før det gleder jeg meg mer til å komme hjem å se en solnedgang på Jæren, og selvfølgelig til å se familie og venner igjen. Det blir gøy! Nå skal jeg pakke og lage lussekatter. Vi er tre norske jenter som skal gå Lucia rundt her på basen i morgen tidlig. Vi må lære alle de gode unorske norske tradisjoner. På onsdag, etter julefest og vaskedag, tar jeg flyet hjem 🙂

 

 

2 kommentarer

  1. Kristina sier:

    Så kjekt 🙂 Mais pour vous attention, a France il ne parle pas anglais! Så du trenge den ordbokå 😉 Snakkes snart 🙂

  2. Kristina sier:

    snart på tide med nytt innlegg? 😛

Skriv et svar