okt 31

Dream a little dream. Or a big one.

Den femte uka hadde vi besøk av Diane Wigstone. Hun bor i o store Hollywood. Hun har en doktorgrad i skuespill eller noe, er filmprodusent, har spilt i band, har vært profesjonell danser, har vært skuespiller på teater, vært lærer… Vel, hva har hun ikke gjort? Uansett så har hun levd drømmen, og nå skal hun starte opp en DTS midt i Hollywood. En film DTS. Det høres sinnsykt kult ut, men også veldig skummelt. Hollywood er en mørk plass, men en veldig viktig misjonsmark. Diane sa at av alle folkene som bor der, er muligens bare 3% av dem kristne. Jeg var på Lyspunktet (en kafé) med henne, Hanna og Leif Kristian (de to siste er staff/ledere). Det var en god fredagskveld. Vi satt der på kaféen og snakket fra barne-tv begynte til kaféen stengte kl. 22. Hun har opplevd MASSE. Hun fortalte om Hollywood – hvordan hun opplever det å være kristen der og hvordan film-systemet fungerer og hvordan det er å være en kristen skuespiller og produsent i en film. Jeg ble meget inspirert.

Jeg fortsetter å skrive fra min Journal. Her får dere se hva Diane viste oss og snakket om den 5. uka vår på DTS:

» FINN UT DIN HENSIKT, Dr Diane Wigstone

Denne uka har vært så ekstremt oppmuntrende for meg. Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal sette ord på det. Helt siden jeg begynte å leve drømmen, og drømme om drømming, har jeg spurt meg selv og Gud alle disse spørsmålene, som «Hva er egentlig min drøm? Kan jeg klare det? Hvordan? Er det ikke egentlig litt egoistisk da? Jeg vil jo hjelpe andre folk også». Diana har virkelig vært Guds stemme denne uka. Hun svarte på alle disse spørsmålene. Hun oppmuntret meg enda mer på å faktisk gå for drømmen. Det er ikke egoistisk å leve drømmen. Faktisk så er det bare å leve hva Gud har skapt meg til å være.

I tror drømming er det mest selvsagte instrumentet vi har for å lese Guds plan for oss. Du vet, siden det er så mange forskjellige spor og veier og stier og baner å følge, og vi blir så veldig lett forvirret – drømmer må være som Guds GPS system (Guds Posisjonerings System). Både GPSer og drømmer kan være veldig forvirrende noen ganger, men på samme tid så krystallklare. Og for å gjøre min drøm helt klinkende klar for deg: Min visjon er å bli en suksessfull grafisk designer med tid for familie og venner.

Noen ting som har gjort at jeg har satt spørsmålstegn ved å følge drømmen min er først og fremst om jeg virkelig er god nok, og har gode nok idéer til å bli en grafisk designer. Deretter har jeg også fått noen forslag om å kanskje se om det er noen utdannelser hvor det er enklere å få seg en god jobb etter på. Jeg tror aldri noen har sagt at jeg ikke er god nok, men noen har sagt andre ting som har veltet meg av sporet. Det er fremdeles forvirrende å vite hvilken vei jeg skal velge. Via la Grafisk Design virker bare så veldig… selvsagt og lett og openbar. Og kanskje også litt impulsiv. Så er det Second Street som virker lang og kjedelig, men samtidig visere, smartere og mindre egoistisk. Det er veldig forvirrende.

Dette er mye av grunnen til at jeg tar en DTS. Jeg må finne ut hvem jeg er, og hvilken retning jeg skal ta i rundkjøringen. Diane fortalte at fienden ikke vil at vi skal stoppe opp å tenke på hvem jeg er og hvor jeg skal gå. Han vil bare forvirre. Men han kommer til å tape kampen. Det er tøft, men jeg skal vinne, siden jeg har Gud og Hans GPS system installert. Jeg må gjøre pliter. Jeg må betale regninger. Jeg må gjøre mye annet kjedelig. Men sannheten er at alt dette, alle slags kjedelige ting, gjorde Josef, drømmenes konge, til hersker over Egypt. Han gikk fra å sitte i fengsel til å styre en av de rikeste rikene på den tida.

Henry David Thoreau – «Go confidently in the direction of your dreams. Live the dream you have imagined». Dette betyr i grunnen bare at jeg kommer til å holde meg selvsikkert til Via la Grafisk Design. Min misjon for de neste 5 årene er å lære grafisk design for alvor og kle meg i Jesus no.5. Trondheim kommer til å gjeste den mest suksessfulle grafiske designeren de noen gang kan forestille seg. Siden jeg har Jesus på laget. Han har merket gatene i Trondheim og Norges Kreative Fagskole med en rød trå, en rekke objekter som det står «Drøm» på, og jeg skal følge den veien Gud har lagt for meg. Denne veien kommer ikke til å stoppe før jeg har nådd min visjon. Jeg kommer til å ta nytte av all kunnskap jeg kan finne langs veien. Gud vil vise veien. Det kommer til å bra – himmel på jord, nesten. Jeg skal leve drømmen. Siden det er det jeg er skapt til å gjøre.»

Så kan dere jo bare gjette hva Gud og disse fine lederne her hadde satt på timeplanen for den kommende uken etterpå? Ja, riktig, en kreativ uke med fokus på Grafisk design og konsepsjonell kunst.

Snakkes da 🙂

 

 

2 kommentarer

  1. Kristina sier:

    Så alt bare falle perfekt på plass for deg 🙂 så kjekt! Eg sitter og smiler her, koselig å lese!

    Så då blir det helg i Trondheim neste år 😀 Gleder meg 🙂

  2. Maria sier:

    den beste grafisk designer:)))
    trondheim e ein heldige by!

Skriv et svar