mar 06

På vei til Frankrike

Etter mange spennende uker med undervisning (og vinterferie ++), er det endelig tid for å reise til Frankrike. Vi er allerede på vei, faktisk! I skrivende stund sitter vi på Gardemoen og venter på flyet som skal ta oss til Paris for en mellomlanding før vi flyr videre til Marsaille. Derifra skal vi kjøre kanskje to timer før vi er fremme i en middelalderby med navnet Vézénobres. Dette er altså sør i Frankrike. Etter nesten 4 uker i Vézénobres, skal vi ta verdens raskeste tog til Paris for å være først to uker i en forstad/ghetto område utenfor Paris. Montreuil. De siste ukene skal tilbringes mer eller mindre nettopp i sentrum av Paris.

Turen vår er ingen ferietur. Vi er ikke turister. Vi skal spre glede og oppmuntre frenskmennene med det vi er gode på. I Vézénobres, skal vi blant annet bidra med engelskundervisning på en skole hvor aldersgruppen er alt i fra 6 åringer til avgangselever. Etter skoletid skal vi være med ungdommene som går på frelsesarméens kafé der. Det kan bli spennende. Jeg har ikke lært for mye fransk, men jeg har lært hvordan jeg skal kommunisere hva jeg heter og hvor jeg kommer i fra, og at jeg synes sokkene til flua er fine, og at du er morsom. Gjennom at vi sprer glede og kjærlighet håper vi at de vi treffer kan få se mer av hvem Jesus er.

Frankrike er regnet som det landet med mest ateister. Det vil si at vi trenger all den forbønn vi kan få. Til de som allerede har sagt at de vil be for oss en fast ukedag: Tusen hjertelig takk! Det betyr veldig mye. Det er ikke mye vi kan gjøre i egen kraft, og derfor er det veldig viktig å regne med Gud og gå i Hans fotspor der han leder oss.

Dette er oss, France team 2012:

– Jessica, 21 år, fra Canada, Team leder, kunst.
– Jaren, 23 år, fra USA, musikk.
– Faith, 26 år, fra Filipinene, dans.
– Semira, 20 år, fra Tyskland, skuespill.
– Marius, 20 år, fra Norge, musikk.

og meg.

Nå skal vi snart gå på flyet. Oppdatering kommer når vi har sett solen i Vézénobres!
Snakkes da.

2 kommentarer

  1. Ida sier:

    Good Luck Chuck! Håpe dåkke for ein flottings tur! Glede meg te neste update! 🙂

  2. Kristina sier:

    Endelig oppdatering! Hørres ut som eit spennane prosjekt 🙂 lykke til og ko deg masse 😀

Skriv et svar