jun 28

Heima.

Jeg har nå vært hjemme i snart en måned og jeg begynner å bli skikkelig vant med å bo sammen med mor og far igjen, istedet for sammen med de 3o gode ungdommene i oppdrag, også kalt den beste krem med smak fra all verdens hjørner. Jeg savner dem, men har hatt det skikkelig gøy med å ta igjen med vennene her hjemme. For ikke å snakke om å hilse på en ny liten niese, lille Sina som til verden i for snart to uker siden.

Sånn ellers er det deilig å være tilbake på Jæren hvor det lukter naturlig frisk lukt nå om dagen. Jeg savnet faktisk hevdaloktå. Så fikk jeg også komme tilbake til de pene lange strendene.

Da jeg bare hadde vært hjemme en kort uke kom Jaren fra Frankrike teamet på besøk siden han skulle på en skatekonkurranse i Stavanger. Koselig.

Jeg tok med meg Jaren til strendene. Han sa «WoW!» noen ganger og påpekte at det eneste stedet i verden man finner så lange fine strender, uten folk, er i Norge.

Hjem kjære hjem.

1 Kommentar

  1. Maria sier:

    fotoskillså dine!!! <3 bra du kose deg. hjem kjære hjem altså. snart e eg og der 🙂

Skriv et svar