nov 17

Live the Dream

Den første oppgaven vi hadde, utenom den som gikk ut på å lage prosessbok, gikk ut på å lage 3 plakater ut fra et sitat/sangtittel/dikttittel/e.l som vi liker veldig godt. Ikke overraskende valgte jeg uttrykket «Live the Dream». Downhere har en sang som heter «Living the Dream», men siden det skal være et budskap, og jeg ville ha et mer oppfordrende budskap enn informativ, så valgte jeg å formulere det som Live the Dream. Det er ganske viktig å leve drømmen. Det er ikke alltid ting man har sett frem til er som vi skulle ønske. Kanskje heller sjelden. Når man først når drømmen/målet, kan det plutselig oppleves litt traust og kjedelig, rett og slett at det ikke når opp til forventningene. Men når tilstanden er slik, er det viktig å bare gjøre så godt en kan ut av det. Leve drømmen der du er. Ha en positiv innstilling og gjøre kanskje de kjedeligste ting om til noe gøy. Det er et budskap som jeg sier til meg selv flere ganger.

Men tilbake til oppgaven – Vi lagte plakater siden vi hadde om typografi, og denne gang i form av antikva. Det vil si bokstaver med seriffer, og kontraster mellom hårstrek og grunnstrek.

Så dette er plakatene. Det ble litt dårlige farger på det bildet, men slik er nå det.

Dette er den ene av 3 plakater som skulle være laget digitalt i Illustrator.

Ble inspirert av dansende bølger og horisonter. SJØ <3

Her hentet jeg inspirasjon hos Disney Princesses (typisk Askepott og Snehvit)

 

«This is not what I imagined 
But this is real life in the trenches 
And we are living the dream 
Every day comes with the promise that 
It could be great if you want it 
And we are living the dream 
We’re living the dream»

Downhere

Snakkes snart.
Neste ut er Egyptienne.

Skriv et svar