aug 11

Roma

For noen få måneder siden var jeg i Roma. Jeg har aldri lagt ut bilder derfra. Det skal jeg gjøre nå. Jeg har plukt ut noen få. Noen random, men minnerike. Noe jeg angrer på at jeg ikke tok bilde av i det hele var da jeg prøvde blå kjole og høye sølvsko sammen med Gunstein (lærer, siden det var studietur). Jeg fikk ikke tatt noe bilder nede i komleleiren heller :/

Men her er annet gull som bare er super sjarmerende og fint og gøy med Roma slik jeg opplevde byen:

Turister på tur på Termini

Utsikt fra hotellrommet by nigt

En bøgga butikk, men kul, sneisen, liten bil

Inni Colosseum

Utfor Colosseum

Romerske eldgamle ruiner (også kalt Forum Romanum)

Utsikt fra rommet om dagen

Rennestein og sko i Via Del Corso

Flere tilbakeblikk kommer fortløpende/senere 🙂

 

Alle foto: Ellen Tveita

2 kommentarer

  1. Birgitte sier:

    åÅÅÅh friste friste! Eg og vil 🙂 🙂

  2. Maria sier:

    <3 <3 <3
    btw, du veit eg like å godkjenna bilde av meg sjøl før di havne på nett? ;p

Skriv et svar