mai 31

Frustrert og desperat

Nå begynner jeg å bli kraftig lei av www.russ.no!

Jeg klikker.
Jeg er oppgitt.
Jeg er sur.
Jeg er gretten.
Jeg er sulten.
Jeg er lei.

Jeg klikker!

 

Var ikke det et supert dikt? Det skal være lett å tolke, for ikke å snakke om aktuelt i flere situasjoner en det jeg er i. Det er virkemidler. Gjentakelser. Det skal gjøre ting lettere å huske, og lettere å få frem poenget. Gjør jeg det? Er det klart? Jeg Klikker på russ.no. De har det værste årbokprogrammet jeg har vært borti. Eller, jeg har ikke laget årbok før, men det hadde faktisk vært lettere og kjappere med Adobe InDesign CS2, bare for å få frem hvor inviklet og lang tid dette tar! Jeg må lagre for hver eneste setning og bilde jeg legger inn. Jeg må endre størrelsen 937843/21841 ganger før den faktisk endrer seg. Hver gang jeg lagrer må jeg vente i 3678943789643904 mikrosekund. Noen som forstår meg? Vennligst trøst meg og si at jeg en gang blir ferdig… Jeg ligger tynt an.

Siden bilder sier mer enn 1o0o ord:

Killerblick?

Ritz it up! Heter det. Det var det jeg gjorde. Resultat:

La oss håpe denne oppritzede gleden varer. Jeg skal nå overføre all min ritz-kraft til årbooken. OH YEAH! Alt for russen på Lundeneset 2011.

Jeg ler av meg selv når jeg ser i gjennom for å se hvor… LOl jeg egentlig ser ut. Ridiculous.

2 kommentarer

  1. Miriam sier:

    Du er bezt i tezt og jeg digger, digger, digger, digger deg! <3

Skriv et svar