mai 25

Jeg har overvunnet matten

HEI OG TAKK FOR SIST! 🙂

I dag, folkens, idag har jeg hatt eksamen, og jeg har bare en eksamen igjen som jeg må skrive. Den muntlige ligger foreløpig utenfor mine bekymringer, og der kommer den til å flyte for seg selv frem til 10. juni. Uansett. Matte-eksamen. I dag. Det gikk helt greit, liksom. Men den kunne gått bedre. Jeg stod helt fast i slutten. Hvordan skal jeg liksom forklare at det er en 1/3 sjanse for at Bård vinner over Lars i Stein-saks-papir? Det jeg kommer på nå er jo selvfølgelig forsinket. ÆSJ. Jeg kan takke Gud for at jeg ikke skulle finne ut sjansen for at Sheldon Cooper ikke skulle være med med sin versjon som heter Rock-paper-scissor-lizzard-spock. Det hadded vært en smule vanskeligere.

ALDRI MER MATTE. Men matte er egentlig ikke det værste, utenom når man står fast på eksamen.

I morgen skal jeg skrive og treffe på oppgaven. Jeg skal vise sensoren at jeg kan skrive Norge. Og for udir sin del bør det virkelig være en oppgave hvor jeg kan slippe tankene løs i enten et essay eller kåseri.

Skal jeg blogge mer? Synes du det er gøy å lese det jeg skriver? Jeg skal skrive mer. Men jeg kommer liksom ikke alltid på så mye interessant å skrive om.

Vi sees snart. Hade så lenge, og kos deg med matteseierskunst:

Det burde egentlig stått «HURRA! JEG HAR OVERVUNNET MATTEN!». JEg er helt enig. Neste gang. ÅNEI! Det er kanskje ikke noe neste gang 😀

hadet.

4 kommentarer

 1. Ida sier:

  Flink Ellen 🙂

 2. Maria sier:

  matte kan dø, psykologistudie kan dø. eg ska ta på tingen din. <3

 3. Eva sier:

  Ja, du må jo skrive meeeer!

 4. ragnhild sier:

  eg misunne deg bare lit

Skriv et svar