jun 09

Det skjedde i de dager

Nå er det fillen meg bare 5 dager igjen (etter denne dagen) på denne skolen. Det er trist. Veldig trist. Men det er også fint å tenke på at jeg snart er ferdig med 13(!) års skolegang. Jeg har sett på min ekstreme harddisk og funnet bilder fra de to første månedene. Jeg bare advarer  dere: Jeg har ikke vært snill da jeg valgte bilde. Jeg har valgt de mest … random og morsomme bildene jeg kunne finne. Dvs at ingen egentlig ser bra ut. Det er likestilt, og det er jo verdt å like, eller er det ikke?

 

 

Dersom jeg skulle analysert og kritisert disse bildene selv, ville jeg sagt at de får frem randomheten i vinduet, stresset over støvsuging, frykten for å bli bitt av den en farger håret på, tretthet, glede, fraværenhet og fjernhet og så mye mer enn bare det. Bildene forteller mye om oss som personer. Word, lssm. Er det lov å si?

Mhm. Nytt innlegg kommer om kort tid. Lover!

 

Foto: Mange forskjellige, men fikk alle bildene av Ragnhild:)

1 Kommentar

  1. ragnhild sier:

    haha
    det e rett før eg tar det øverste bildet som profilbildet
    profilbilde************
    awesome

Skriv et svar