feb 17

Lettere inspirert av kjoler

Nei, nå var det jammen lenge siden sist! Uansett, i det siste har jeg blitt tilsynelatende mer interessert, mer pyntete og i det hele tatt fått litt bedre stil. Det er nå uansett det jeg liker å tro selv. Nei, men sånn helt uten å tulle, jeg har blitt mer interessert i mote, og ja, jeg har i det siste blitt funnet (både av meg selv og andre) sittende og stirre på kjoler som om de skulle stirre tilbake snart.

Det er ikke bare mote jeg har åpnet øynene mine mer for, men også jærens stolthet, Kaizers Orchestra. Legg merke til at jeg åpnet øynene mine mer, ikke for første gang. Det har seg slik at den nye platen, Violeta Violeta, ikke bare var bra for ørene, men også for min kreativitet. Jeg fikk en «kreativ føling» der jeg bare måtte innta en god idé for å la den fly over til Adobe Illustrator og Photoshop CS5 (legg merke til at jeg også fikk inkludert litt brifing i denne innholdsrike setningen). Jeg hørte sangen «Din kjole lukter Bensin, Mor», og straks formet ordene i refrenget seg til en kjole. Vil du se?

Hva synes du om utslaget albumet hadde på min idétørste hjerne?

(Bare fordi at jeg blogget en gang nå, så betyr ikke det at jeg kommer til å blogge veldig ofte fremover, bare for å ha det sagt, liksom…)

I morgen skal jeg hjem til Jæren. Jeg har ikke vist meg der hjemme siden første uken i Januar. Det føles som en evighet siden.

Go natt.

5 kommentarer

 1. ragnhild sier:

  liker! eg og merke at eg faktisk har blitt mer sånn… egentlig skikkelig itte at eg bjunnte å se SATC. nice.

 2. Eva sier:

  Alltid ska du herma itte satc, ragnhild! Menja, eg har faktisk merka litt endring i klesstilen din, Ellen. Sånn positivt meint liksom:)

 3. maria sier:

  ELLEN. du e go.
  og eg sku kommentera et eller anna, men så glømte eg ka.

  ..

  jo!!! DU MÅ FAKTISK BLOGGA OFTARE!!! <3

 4. Karin sier:

  Ellen! Blogg oftere.

  Åsså digge eg at du hørre på kaizers <3

 5. Ida sier:

  SHIT ELLEN, det va baisekult! 🙂

  Åja, blogg mær!

Skriv et svar