jan 08

Har ikke ord…

Jeg ville blogge, men jeg hadde liksom ingenting å si. Det eneste jeg kunne komme på var dette som jeg har skrevet til nå, og de to ellers meningsløse ordene, om man i hele tatt kan kalle det ord, som står ovenfor på bildet.

Vel, med det samme jeg kommer i gang skal jeg oppdatere litt. Skolen har begynt igjen til alles store begeistring (eller var det ikke slik?), jeg har fått større doser med medisin slik at jeg har overskudd av energi, istedet for underskudd, og jeg har fått tilbake mattetentamen som til min store overraskelse hadde et fint rundt tall på seg som jeg ikke hadde forventet.. Ja, også har jeg visst kommet lenger på lappen enn jeg trodde, men jeg har sikkert litt igjen. Vent i spenning.

Denne helgen burde jeg gjøre mye. Jeg burde lese teori, naturfag, jobbe med særemne, jobbe med skolebryllupbildene og ellers gjøre plikter som ordløst ligger å venter på meg her hjemme.

Gangsperren min fra ukens tre treningsøkter gnager på musklene mine, dessuten går sulten til angrep og jeg merker at jeg må samle opp en hær av mat og overvinne den. En ordløs plikt kom til orde og jeg må skifte bleie på Sanna.

Si ju.

2 kommentarer

  1. ragnhild sier:

    elske at me har så mye å tenka på for tiå. liksom, prøver, særemne osv. <3 du e go, det ska du veda! 😀

  2. Eva sier:

    syns du e så flink å skriva, at d gjor liksom kje nåke at du kje hadde så masse å skriva om <3

Skriv et svar