mar 27

Jeg savner melketennene

Jeg har fått alt jeg trenger av russeutstyr (russekort, russebukse, russelue, russe-t-skjorte, russejoggebukse, russegenser m.m), jeg går mitt siste år på videregående, jeg skal i 2 bryllup i sommer som begge er til barndomsvenninner av meg og i kveld var jeg i tjueårsdag hos Hjørdis som ikke er mer enn 12 og en halv måned eldre enn meg. Det får meg til å tenke at det faktisk er lenge siden vi var barn, og at jeg, lille meg, faktisk blir voksen… Tro det eller ei. Jeg synes det er rart. Tiden flyr liksom, den svever, den danser av gårde, selv om noen dager bare virker som om de står stille og immiterer snegler.

Om ikke mer enn to uker, som nettopp var 10 måneder siden, skal jeg til Roma. Italia. Jeg finne en av alle disse veiene, også skal jeg spise italiensk is, pizza og pasta og fylle 19 på italiensk vis hva enn det innebærer. Kanskje jeg skal ha togaparty på komleleiren? LOL. det var internt.

Se så fint vi hadde det som barn, det er allerede ca 15-16(!) år siden:

 

Det var egentlig alt jeg hadde på hjertet for i dag…

 

PS: Jeg er den lille jenta helt til høyre som viser frem sine små søte melketenner (r.i.p-mine melketenner… dypt savnet.)

2 kommentarer

  1. ragnhild sier:

    <3 togaparty in tha komleleir!

  2. Kristina sier:

    So true!
    Tenk eg e i tjueårå om to vege! :S Å de e ett heilt år si du blei voksen!

    Like smile 😉 De har ikkje endra seg 😛 kos 😀

Skriv et svar