sep 01

En iMac som låter som en støvsuger

Jeg fikk en iMac inn på rommet, som jeg enda ikke har tatt bilde av enda, i går. En iMac er dyr dersom jeg bestemmer meg for å kjøpe en helt ny istedetfor. Den som for øyeblikket står på rommet mitt og lager sære lyder, den er en som IKT-Våge vil selge meg for 15o0 kr. Noe billigere enn i butikken. Jeg tenker det kunne vært bra, men før jeg går med på det skal hele adobe-pakken fungere uten at Macen høres ut som en støvsuger! Hjelp!

Jeg vil at den skal fungere skikkelig! Det er ikke bare lydene som er probemet liksom. Lydene kommer etterfulgt av at jeg ikke skrudde av macen slik en stygg popup lignende sak, som nektet meg å gjøre noe annet enn å restarte den, kom opp på skjermen – kun 1 lite minutt etter at jeg sist restartet den. Det var en underdrivelse…. hmmm. Hva skal vi gjøre? Venter i spenning på at Våge, som pleier være et geni når det kommer til slike ting, kanskje får hjulpet meg. Dersom støvsugerlydene klarer overvinne Våge, vel da skal jeg gjøre det slik at jeg kommer til å spandere en splitter ny iMac på meg selv. Ja, det stemmer. Dette er fullt alvor!

Ca sånn ser det ut. Hmm. Man kan ikke se lyder da, men bortsett fra det, så er det ca en slik iMac jeg har på pulten min.

Brb, sånn til helga kanskje? Kanskje også med ny header… 😉

Skriv et svar