aug 12

Benk

Jeg har funnet en liten fin kafé, eller kaffibar. Eller, jeg har egentlig ikke funnet heller. Vennene mine har funnet, og jeg har blitt frakta som en… ja, kan man kalle det en date? Stedet heter Benk og ligger i Sandnes sentrum. Langs jernbanelinja, Ragnhild. Det var den jeg nevnte på facebook chatten 😉

Uansett, jeg slo til med en koffein holdig drikk i dag. Kaffi Mocca. En enkel så klart. Jeg liker ikke kaffi, men den koselige mannen bak disken som lager kule mønster i kaffien, anbefalte det for folk som egentlig ikke liker kaffi, men som vil like det. The way into the world of coffee. Kind of. Heha. Vel, jeg var fremdeles tørst etter den var skylt ned i halsen, og jeg kjente trangen på en varm sjokolade. Og det ble det. Nå er det 4 kryss i boken 😀

Ja, jeg tok bilde av den. Og jeg redigerte littegranne i photoshop. Men ser den ikke deilig ut? Den var det, men jeg er fremdeles ikke helt vant med den beiske kaffesmaken, if you know what I mean. Men det skal nok komme seg 😉

Over og ut for denne gang. Nå venter loppekassen og morgendagens bommer og blinklys.

Skriv et svar