aug 07

En fin tur

Himmelen var blå. Noen skyer her og der. Varmt i luften. En liten flau bris. Værforholdene var ingenting å klage på i går, så i stedet for at jeg satt og sippet på sofaen over at ingen brydde seg om at jeg kjeda meg litt i går, tok jeg sykkelen fatt. Vel, jeg hentet kamera først da. Og en slikkepinne. Jeg visste nøyaktig hvor jeg skulle. En høyde. En høyde med utsikt til havet. Og en god del med jorde også da. Heh, det er jo Jæren, så hva kan man forvente seg?

Det å bare gå ut på tur sånn uten videre og med sekken med kamera på ryggen, det er det beste jeg vet. Det er som medisin for hjernen. Da slapper jeg av.

Her et par stykk ferdige bilder:

Nå gleder jeg meg egentlig bare veldig mye til å begynne på skolen igjen. Noen kan gjerne kalle meg sprø, men jeg tror ikke jeg er den eneste. Det blir herlig å få seg nytt rom, og treffe alle folkene mine igjen! 😀

De som lurte: jeg har egentlig ikke begynt å bruke denne bloggen skikkelig enda.

Over.

5 kommentarer

 1. maria sier:

  eg trudde an spiste brød <3

 2. maria sier:

  sv: tnåå, du og ser perfekt ut <3

 3. ragnhild sier:

  lol, nei det va nytt for meg (: hørtes ut som en fin tur 😀

 4. ragnhild sier:

  KOMMENTERE MIN BLOGGGG??????? <3333 :*****

 5. Wowowow du tar fine bilder! Elske «sitatet» på toppbildet ditt. 😀

Skriv et svar