sep 12

Jeg tar en pause i forholdet

I dag, jeg vet ikke om det var et resultat av ren kjedsomhet eller hva det var, så lagte jeg og Ragnhild en snopelov. En lov som gjelder meg og henne. Den lyder slik:

«Dette er en avtale som gjelder liv, snop og død. Snop skal ikke fordøyes i hverdagslivet, heller ikke søndager, da magen og tennene skal holdes hellig. Ved brudd av denne avtalen, skal lovbryteren bestige Skaret to ganger innen 5 dager etter lovbruddet. Det finnes intet unntak.»

For de som måtte lure, så finnes det faktisk ingen unntak. Alt som er snop og usunnt for tenner og/eller mage skal ikke inntas i ukedager. Kommer det et tilbud i selskap som vi sier ja til, vel så må vi rett og slett gå opp til skaret to ganger. Skaret er for de som enda ikke vet det, en stigning, fjelltur, hvor veien går så bratt som en slash /. Fakta. Litt stokker og steiner langt oppover. Livet er hardt. Vi skal bli sunne. Denne loven skal virkelig holdes. Så ja, det er forholdet mitt til snop jeg skal ta en pause for.

Og for deg som sikkert egentlig ikke lurer, så har jeg bestilt en helt ny iMac. Les det forrige innlegget, så tror jeg du finner svaret på hvorfor. Har du lest det? Ja, uansett, de brukte som har vært her på skolen i noen år og på Kvås før den tid igjen, vel, alle var av slaget støvsugere. Og ellers vrak. Jeg ville ha en ny. Fristelsen av en større skjerm, elegant trådløst tastatur, fjernkontroll, fin og god skjerm, 500 GB harddisk – den ble for stor. Jeg klarte ikke motstå. Jeg har enda ikke fått den, men venter den skal komme en dag denne uka som kommer. Det blir fint å få den inn her på rommet. Det er en skikkelig skjønnhet jeg har kjøpt meg. Rawr. Gleder meg til å stryke fingrene over påknappen og se det nye glinsende skjermbildet… Nå skal jeg stoppe før du begynner å lure helt.

Skal jeg unne meg noen gode høyttalere også? Og siden alle skjønnheter bør ha et navn, hva skal jeg kalle min kjære iMac?

I morgen skal jeg virkelig overveie å lade opp kameraet og ta bilder av rommet og publisere dem like etterpå.
Snakkes.

1 Kommentar

  1. ragnhild sier:

    heiheihei.

    eg syns me e flinke som har en snopedeal. litt drit at eg fekk lyst på snop då eg så bilde du hadde laga då, men. fint liv 🙂 peder e nice btw <3

Skriv et svar