sep 13

Den første dag i Ålesund

Ja, da var jeg framme. Nå har jeg vært i Ålesund i ca 26 timer. Jeg har sovet en god natt i en køyseng uten sengehest (veldig skummelt!), men det gikk fint. Luften ble bare litt tung, siden jeg bor på rom sammen med to andre. Hun ene heter Hanna og kommer fra Finland, og hun andre heter Sarah og kommer hele veien fra Australia.

Alt i alt kommer elevene her fra 13 forskjellige land. Jeg kan nevne Paraguay, USA, Australia, Finland, Japan, Filipinene, Sveits, Tyskland, Russland, Nederland, Norge, Sverige og Colombia. Det er utrolig at alle sammen fra så mange forskjellige steder kan finne så mange felles interesser. Det er ganske mange fra USA her, og de er veldig sjokkerte over at bilene faktisk stopper for dem når de skal gå over veien.

Til nå har jeg nesten bare snakt engelsk. Det er uvant. Jeg føler meg veldig dårlig, siden alle andre har sånn skikkelige gode aksenter. Men jeg må gå. Det står mye på programmet!

 

4 kommentarer

 1. Kristina sier:

  Høres konge ut!!!
  Bli venn med mange, så kan du reise på besøk til dei seinare 😛

 2. Brit sier:

  Utrolig koselig å lese bloggen din Ellen, du er superkul og DTS er superkult. Ha det fantastisk gøy!

 3. ellentv sier:

  haha, ja, helle på med saken 🙂

 4. Miriam sier:

  Åå, håper det går bra videre på DTS og at du koser deg masse masse! 🙂

Skriv et svar