sep 04

Jeg må få orden på livet mitt

Når jeg sitter å får kreative øyeblikk på natta etter å ha sittet barnevakt for barn med vannkopper, da er det på tide med litt system i livet, og heldigvis er det ikke mer enn 8 dager til jeg skal komme inn i nye rytmer. Da begynner jeg endelig med mitt skoleår. Jeg lengter virkelig etter å gjøre noe annet enn å være bare hjemme her med Angus MacGyver (kan også leses som dataen min). Angus er grei nok han, men han blir litt ensformig. Jeg prøvde meg på shopping i går, men det blir fort dyrt. Det er flere ting jeg må gjøre før jeg stikker til jugendbyen (og for de som ikke forstår seg på arkitektur/kunsthistorie/randomfacts så mener jeg altså Ålesund. Jeg trenger  å få livet mitt på en skikkelig bane.

Jeg var jo egentlig trett nok til å sove, men så var det colosseumbildet da, og ønske om å få prøve å lage hdr ut av étt bilde, men med flere eksponeringer (så jeg juksa litt, ja). HDR var ikke nok, så jeg bare måtte gjøre det litt mer instagramaktig, og så tenkte jeg at jeg kunne bli litt inspirert av Madonna Sistina også:

Ja. Jeg skal legge meg. Resultatet hadde sikkert blitt et annet dersom jeg hadde ventet noen timer. Muligens bedre. Men slik ble det nå uansett. Konstruktiv kritikk, takk? Puppet warp er en skikkelig fascinerende funksjon.

 

1 Kommentar

  1. Kristina sier:

    Eg likte englane;)

Skriv et svar