sep 04

Jeg gleder meg

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Jeg gleder meg til å reise til Ålesund og komme meg inn i en ny rytme. Jeg aner egentlig lite om hva jeg går til, men jeg tror det blir bra. Det er ikke så mye jeg har sett av bilder eller blogger derfra, men jeg tror det blir ekstremt kult å ha et år med Gud og bli mer kjent med hans planer for livet mitt. Det er noe jeg skal finne ut, for om bare et halvt år må jeg søke på hva jeg skal gjøre videre. Jeg har lite peiling egentlig. Kanskje jeg skal bli urolog sammen med Maria? Eller skal jeg ta spesialpedagogikk? Eller skal jeg følge den fire år gamle planen min om å bli grafisk designer? Jeg skal finne ut dette sammen med min kule Far. Min erfaring sier at Han er skikkelig god å ha. Det blir fantastisk å male sammen med ham, og reise med ham på oppdrag.

Dagens kunst:

We live by faith, not by sight. På godt norsk heter det «For vi vandrer i tro, uten å se». Det var Paulus som sa dette til korinterne en gang for lenge siden. Ordene har like stor og viktig betydning for meg i dag, som for Paulus og korinterne i det første århundre e.kr.

 

2 kommentarer

  1. Birgitte sier:

    så sant så sant..
    Masse lykke te i Ålesund og med kommende veivalg 😉 Du finne nok ut kor du ska! <3

  2. Miriam sier:

    Takk, takk, takk! 🙂

Skriv et svar