aug 15

Det var en gang…

En dag satte jeg meg ned å så igjennom den gamle skolesekken min. Den er full av gamle skrivebøker, for ikke å snakke om bøker som vi lagte selv på barneskolen. Vi hadde forlag, Kleppe skule forlag. Jeg leste i bøkene mine, og jeg må si det var morsomt, men jeg forstod liksom ikke helt hva jeg egentlig prøvde å få frem. Jeg falt imidlertid for en historie som jeg skrev i 4 klasse da vi hadde om verdensrommet. Her er et utdrag:

Umulig å tyde? Her er en oversettelse:

«Hei! Eg heiter Dusk Vesen. Eg vil fortelja frå mitt liv i ROMMET. Eg begynner med farmen min. Den 12. april i 1999 blei eg født. 21.5 fekk eg namnet: Dusk. Eg har ei mor og far; ingen søsken. Eg hadde ein bror og tre søstre. Dei døde for dei likte ikkje namnet mitt. Dei var 4linger.»

Ingen kommentar.

1 Kommentar

  1. Kristina sier:

    Eg ler 😀 du e skjønn<3

Skriv et svar