jun 11

Stolt av Maria

Nå skal jeg egentlig jobbe med eksamen. Jeg bare får det ikke til. Derfor blogger jeg, og legg merke til at dette er fjerde (eller tredje) blogginnlegget på en uke. Jeg er stolt av meg selv!

Selv om jeg ikke jobber med eksamen så er det en jente tre rom lenger nord som er flinkere enn meg. Hun heter som du kanskje forstår: Maria. Hun er flink, selv om hun kom opp i historie. Jeg er sjalu på henne, men det er ikke så farlig. Jeg uansett begynner å få idéer om hva jeg skal si, gjøre og snakke om.

Maria: du kan glede deg til du er ferdig. Da er det bare en og en halv måned til du skal få være med meg til Bore stranda. Den er fin og lang og har skikkelig myk og god sand. Du bør glede deg! Jeg gleder meg i alle fall!

Brb med oppdateringer fra mine siste dager på Lundeneset.

2 kommentarer

  1. Maria sier:

    naw, du e jo go <3

  2. ragnhild sier:

    <3<3<3 jeg liker deg.

    kommentere tilbake??????????????+++

Skriv et svar