sep 16

Min kjære Angus

I går var jeg som ganske mange andre på skolen. Det var en smertens dag på skolen. Neida. Det var ikke så værst egentlig. De første fire dagene hadde vi halvdagsprøve i norsk, og de neste 4 var det historie. Det var historie timene som var værst. Jeg var inne på bring.no hele tiden imens det var historie. Ja, ok, utenom da vi så på film om Julius Cæsar da. Jeg oppdaterte den siden ganske så mange ganger i håp om det skulle stå at min kjære mac hadde blitt avlevert der den skulle.

Den filmen om Julius Cæsar var egentlig ikke det galneste jeg har sett av film, men tatt i betraktning at jeg var rastløs, trøtt og.. lei, så ble det bare så mye verre med en gang. Rett etter at filmen var ferdig oppdaterte jeg bring på nytt, og den gangen stod det at den var signert K.O. Da ble jeg glad. Jeg hylte nesten, men gledesdreperen historietime stoppet meg. På tross av at jeg ikke skrek, tror jeg en stor del av de som var rundt meg fikk det med seg. Det at iMacen min hadde kommet.

Snille Ragnhild var med meg å bar den gamle låne iMacen opp der den skulle og var med meg ned for å hente den nye i resepsjonen. Heldigvis fikk vi gå før tiden, så dermed hadde jeg tid til å pakke den ut før jeg sprang for å spise sesampanert hyse til middag. Åååå som jeg rista da jeg pakket den opp! Jeg skalv. Det var delvis på grunn av at jeg hadde bært tung vekt et stykke også da, men det hadde sikkert du også sagt.

Mobilen min har bestemt seg for å ikke la meg sende over bildene av Angus, som han heter til macen, slik at jeg kan publisere bilder av skjønnheten her.  Men så heter han Angus, og det er Ida sin idé. Shock. Jeg lagte en liten skrivebordsbakgrunn. Den får erstatte de originale bildene jeg tok med mobilen. Jeg fulgte en tutorial på www.abduzeedo.com.

Mhm. Men nå skal jeg bruke Angus til å se Big Bang Theory med Ida, så vi sees!

1 Kommentar

  1. Hahahah Angus! For et kult navn! Btw, vi hadde angus-KYR før.
    Og hvis du har lyst til å se en Angus-kalv på ekte så kan du banke på rom nr 12, for jeg har en død kalv på gulvet.

Skriv et svar