jun 21

Randomtime #1

Siden jeg ikke har så mye tid, siden jeg snart skal til Orstad, gjør jeg det enkelt og kopierer «idag» fra Wikipedia.no:

I dag

Brasils lag i 1970

Den 21. junisommersolverv:

  • 1527 – Den italienske forfatteren, statsmannen, diplomaten og filosofen Niccolo Machiavelli ble født.
  • 1859 – Den andre italienske frigjøringskrig: Slaget ved Solferino la grunnlaget for Genèvekonvensjonene og førte til at Henri Dunant dannet Røde Kors.
  • 1907 – Nordmanns-Forbundet ble opprettet.
  • 1919 – Admiral Ludwig von Reuter senket Den tyske keiserlige flåte ved Scapa Flow i protest.
  • 1942 – Andre verdenskrig: Tyske styrker inntok Tobruk.
  • 1970 – Brasil (bildet) vant VM i fotball for tredje gang, da de slo Italia 4–1 i finalen i Mexico City.
  • 1982 – Prins William av Wales ble født.

Sommersolverv betyr for deg som ikke er helt sikker, at vi går mot mørkere tider igjen. Dette er årets lyseste kveld. Mye av det andre vet jeg hva er, men ikke alt. Dersom du har noe du vil tilføye, eller vil gi meg idéer til noe random for neste randomtime, så gjør gjerne det.

Jeg kan til slutt si at jeg fant ut at Band of Horses sin sang «The General Specific» er ganske bra. Det fant jeg ut da jeg så Chuck i dag. Ja, jeg har begynt å se det for 3. gang. Slik går det når solen ikke er her og jeg ikke finner noe bedre å gjøre. Det er rett før jeg faktisk trer animasjonen nr 2. som jeg har snakket så hjertelig om i kraft. Ja, jeg mener det. Det hadde vært kult.

Nå må jeg gå til Trond. Snx.

1 Kommentar

  1. Maria sier:

    JAAAAAA, lag animasjon!!!!!!

Skriv et svar