jun 20

Jeg gjorde kreativitet

Hei folkens!

Når det kommer til blogging, så føler jeg meg veldig god etter hvert! Legg merke til at jeg har blogget mange ganger denne måneden, ja, i forhold til hva jeg gjorde før iallefall!

Uansett, i skrivende stund sitter jeg å kliner med en slikkepinne. LoL. Det hørtes skikkelig næsti ut, men saken er den at jeg har en skikkelig god slikkepinne i munnen. For å være nøyaktig: Chupachups med eplesmak 🙂 Den kjøpte jeg på taxfree i Roma, «Good buy, Roma!» Jeg liker veldig godt ordspillet i det butikknavnet! Uansett, jeg bare tenkte at jeg skulle gjøre det som er typisk meg: lage nye hull så fort tannlegen har tettet dem igjen. Ja, jeg har vært hos tannlegen, og ja, det var vondt. Jeg kan også svare ja til at jeg fikk bedøvelse. Derfor har jeg holdt til på rommet mitt i nesten hele dag. Jeg har sett tre episoder med glee, og jeg har vært kreativ.

Jeg har IKKE fulgt trenden til Line og Ida, men heller min egen trend: TV-lista. Jeg har laget bilde av det jeg synes er hot på TV. John Mayer er et unntak, da. Jeg VET at han er kjent for å være musiker, altså! Men uansett, jeg bestemte meg, i motsetning til Miriam, å sette meg ned å faktisk VÆRE kreativ, ikke bare planlegge å være det.

Her er resultatet:

Av alle disse vet jeg ikke hvem som er morsomst. Jeg liker både Chuck og Casey fra Chuck, og jeg synes Sheldon er skikkelig best, og Brittany fra Glee er bare gullig når hun sier om ballade: «It’s a male duck!». De er kneppelige alle sammen. John Mayer er med av den enkle grunn at jeg begynte med han siden jeg skulle lage bilde til Maria. Det er til Marias fordel at jeg lagde bilde av han. Sånn er det.

I morgen er det randomtime. Da skal jeg finne på noe random.

Snakkes da, peepz!

3 kommentarer

  1. line sier:

    Du e så god! Min favoritt må ver Sheldon, han e så bra 😀

  2. Miriam sier:

    Alltid skal du la kreativiteten utfolde seg <3 Men det gjorde faktisk jeg å i dag! *stolt* Men jeg liker bildene dine. Jeg liker deg også. Å jeg liker John Mayer. Og Chuck, men jeg har ikke sett så masse til ham. Sheldon er også bra, jeg liker ham også. Hun dama vett jeg ikke hvem er, så hun liker jeg ikke. Ikke enda iallefall. Men jeg liker deg 🙂

  3. Ida sier:

    Du e så god Ellen! 😀 John Mayer e nå min background!

Skriv et svar