des 21

En fin mann

Det var en gang en gutt. Han var egentlig ganske liten til vekst, men han hadde en stor fremtid foran seg. Han ble født på julaften.

Det var uansett da han pleide å feire bursdagen sin. Mora å faren til denne gutten var veldig glade i ham, for i deres øyne var han meget spesiell. De var sikre på at gutten deres en gang kom til å gjøre store ting for verden. Vel, det var det svært få som trodde. Gutten gikk ikke på skole en gang, men han var sykt nørd. Han visste alt og hadde ganske sikkert en iku (haha, det var mitt første forsøk på å skrive iq) på minst 280) og var for smart til å kalles smart.

Stakkar lille gutten hadde ikke så mange venner siden han var så smart. Ingen trodde på at gutten kom til å gjøre store underlige ting. De trodde nå i alle fall ikke at han skulle redde verden. Men, hey, hvem sa noe om å redde verden? Gutten var merkverdig nok ikke Sheldon Cooper, men han kunne veldig gjerne vært det. Du ser, gutten brydde seg veldig mye om andre folk.

Han hjelpte folk som trengte hjelp. Han hjelpte folk til å bli friske. Han gav dem sin egen lille mirakelmedisin. Nå virker kanskje gutten veldig eplekjekk, eller hva? McDreamy <3 Eller ikke. OPS! Jeg glemte å føye til en bitteliten detalj! Denne gutten var veldig handyman da han vokste til, og han var veldig, veldig flink med barn. Han elsket dem!

Haha, han er ikke den gutten jeg snakker om. Det var bare et random handyman jeg fant da jeg søkte etter en «handyman» på google. Uansett, gutten var et utskudd. Folk likte ikke at han var så sikker på at det var en stor plan for livet hans. Folk likte ikke måten han hjalp ungene på. Folk likte ikke da han fikste huset deres. Folk likte ikke at han kunne tale. Folk likte heller ikke at han påsto å være supermann:

Da han påsto han var skapt for å redde hele menneskeheten, klikket det for dem, og gutten ble drept. Ikke med pistol, og ikke med kniv. De var ikke så high tech. Derimot brukte de verktøy som gutten visste bedre enn hans drapsmenn hvordan man brukte disse våpnene. Altså, de brukte hamrer, ja kanskje slegger, for å drepe ham. De hamret ham fast. Ikke fast i gulvet, ikke i en vegg. De hamret ham til et kors. Siden de var så redde at han skulle stå opp igjen, hev de ham inn i en grav som var beskyttet av romerske soldater.Flere slike mannebein for å sikre seg at en død mann ikke skulle bli levende. For hvilken trolldom hadde ikke det vært vel? Kan jo være at han egentlig ble en vampyr? Nei. Han het liksom ikke Edward Cullen heller. Gutten, som egentlig faktisk var en mann (jeg glemte at han vokste opp, men nå sa jeg det. Gutten ble en mann). Før mannen døde var han så mannsterk at han gråt. Altså, han ble svak. Han lignet plutselig litt mer på Howard Walowits:

Det var et fail bilde da, men uansett. Han hadde ikke så mye han skulle ha sagt. Ingen trodde på at han var supermann som skulle redde dem fra å dø. Det er fremdeles mange som ikke tror på det. Men jeg skal si deg det jeg, at han mannen – han var supermann, og supermann kommer tilbake. Det er liksom det vi venter på i 4 dager til, også egentlig hver eneste dag etterpå det også. Jeg tror at jeg kommer til å sitte her om nøyaktig 2 år og 1 dag og si, «HEHE! Takket være supermann ble det jul i år også.» Supermannen min, som med aliaset Jesus, han kommer til å redde meg fra jordskjelv. Han har vist seg på forhånd, siden han reddet Maria fra å dø i jordskjelvet på Bømlo. Han skal redde verden. Eller, han skal ikke redde verden, for den skal forgå. Det er alt for mye som ikke fungerer. Trist men sant. Alle disse jordskjelvene, på Bømlo, i Phuket og Indonesia, Haiti – alt er fødselsrier på at verden skal forgå. Jeg tror ikke det er 21. desember om 2 år. Men en helt random dag, som ikke noen gang har vært nærmere enn det den er akurat nå. Supermann, Jesus, kommer tilbake for å redde meg. Og deg også. Hvis du tror på at Han skal det. Supermann kommer jo ikke hvis ikke. Tvil er Jesus sin kryptonitt. Fattigdom og ondskap likeså.

I dag ser Jesus slik ut: ‘Sannelig, jeg sier dere: Det dere gjorde mot én av disse mine minste søsken, har dere gjort mot meg.’

Jesus er de minste i samfunnet. Jesus er ikke bare fattige barn på Påleøya, men også vennen som er redd fordi det ristet i huset. Ikke bare tiggeren på hjørnet, men også venninna som har kastet opp/ligger med influensen. Jesus er i alle, men er du klar over det? Er han velkommen? Han vil bare ditt beste. Han har ikke gjort noe som helst galt. Han vil ingenting galt. Verden er urettferdig, folk lider på mange måter. Men det er ikke Jesus sin feil. La oss feire at Jesus en gang ble født og at han kommer tilbake for å redde deg!

Kos deg! Ha en riktig god jul, og prøv å tenk på at vi feirer jul fordi supermann, tulla! Jesus, kom til verden for å redde deg 🙂

<3 Fred ut.

4 kommentarer

 1. ragnhild sier:

  heyheyhey. eg syns supermann va en fin og original tittel på jesus, men det har eg allerede sagt. god jul, søta!

 2. maria sier:

  åå, Sheldon Cooper <3
  GOD HJUL:D

 3. Ida sier:

  så e du go på å skriva då! Å amen btw 😀

 4. Yvonne Danmark sier:

  Hej Ln
  Sad her i mit sommerhus og skulle finde et billede af en romersk soldat. Fandt din hjemmeside, og læste om manden Jesus.
  Tak for dit vidnesbyrd! 🙂
  Er selv en troende «Pige» på 55 år. dejligt at se unge mennesker med en personlig tro som de gerne vil dele med andre.
  Hav et godt Ln. og Gud velsigne dig.
  Mange hilsner i Herren
  fra
  Yvonne

Skriv et svar