nov 30

En relativt fin dag

Sett bort fra at jeg var noe hodetumlet da jeg reiste meg opp mot døren litt senere en planlagt, startet dag usedvanlig fint. Jeg trodde det var Ragnhild og Maria som banket på døren slik de alltid pleier å gjøre kl 07.30. Nei, vent nå litt.. Mobilen min sa at klokken bare var 07.20? Whatever tenkte jeg frem til de sa at det ikke var de som banket på døren, men Gunstein. Det var tid for den årlige adventsfrokosten. Dette året hadde jeg faktisk tenkt å være klar til å spise når det banket på døren. Men neida. Jeg tenkte ikke at det var adventsfrokost i dag. Det er jo ikke før i morgen det er 1. desember (og sånn forresten så er ikke det helt til å tro)! Men det var koselig, selv om jeg følte meg som en lat en, som absolutt egentlig hadde lyst til å sove lenger, istedet for å stå å flette håret for å se fresh ut på frokost.

Nede i matsalen ventet tre lærere i døren, mer en klar til å ønske meg en god morgen. Det ble det, selv om jeg var litt trett. Jeg klarte nok å presse frem et søtt smil du, for jeg var ikke så trett lenger etter den frokosten. Adventsfrokosten er bedre enn søndagsfrokosten og triveligere enn onsdagslunsj. De fleste lærerne er på plass, og noen til og med i dress (!). Det var varme boller/rundstykker og egg og masse snadder til å ha på dette (jeg liker ikke egg, så stryk det). Det var ikke måte på luksus, så da jeg hadde smurt på det jeg ville ha, hentet jeg et glass. Skulle jeg ha melk opp slik som vanlig? Eh, nei, tror ikke det. I dag stod det 3 lærere foran hver «hylletrilleglassbeholder»-ting for å helle i kakao til meg 🙂 Jeg er heldig. Men, fortvil ikke. Jeg hadde en kopp med melk også. Som om ikke 3 boller til frokost var nok, så hadde jeg også 2 til lunsj. Jeg kunne ikke dy meg. Jeg var jo tom for nudler i skuffen min :/.

Lunsjen var god. Jeg hadde eplemost med isbiter til også. I morgen er det onsdagslunsj, men den får ikke jeg med meg. Kjøretime. Men det er ikke kjøreskolen som hindrer meg. Det er kolumbus. De setter ikke opp gode nok bussruter til at jeg slipper å få så mye fravær for en kjøretime jeg nesten ikke hadde behødv å få fravær for. Den begynner kl. halv 3! For å få så lite fravær som mulig fra både kjøring og skole, må jeg ta en buss som går kl 11.o0. Kolumbus har ikke forstått det.

I dag har jeg vært flink. Jeg har redigert bilder – bilder fra skolebryllupet som var i helgen. For en fest uten like! Russ ’11 kan så absolutt. Og det å kle seg etter rolle, det kan resten av skolen også 🙂  Gled dere. Jeg publiserer bildene på www.lvs.no i løpet av få dager. Sjekk på torsdag dersom de ikke er ute i morgen. Etter redigering brukte jeg min nylig kjøpte nøkkel, og da snakker jeg om at jeg var nede, sammen med Ida, i treningsrommet. Atter en gang fikk jeg trent musklene mine, både i mage, rompe og lår. Mer skal det bli. Jeg fant ut da jeg prøvde ut de forskjellige apperatene der nede at jeg har lyst til å bli litt sterkere. Det burde du være enig med meg i at er en lur idé.

Nå, like før leggetid, hører jeg på Downhere. Et canadisk band som for øyeblikket skryter av hvor mye de elsker publikummet sitt. Sånn til en liten opplysning: De kommer til Norge etter jul 😀 IGJEN! Jeg gleder meg allerede. Men før det skal jeg på russeturné og konsert med Paul Colman, for ikke å glemme at jeg skal feire dagen da alle stjerner gledet seg, og sauer, gjetere og tre konger. Jeg snakker om julaften, da Jesus ble født. Det er Crazay Cool (altså, den fikk jeg fra Tone Damli Aaberge, hun bidrar med neste sang på spotifylista mi)!

Med mine nylakkede negler og soveklare øyne skal jeg dra meg selv inn på badet, og der skal jeg bli til også tennene mine er rene. Kanskje stikker jeg innom  bloggen her igjen, for jeg merker at jeg av og til savner å oppdatere deg om hva som skjer i mitt ellers unike og sprudlende liv (les: vanlige). Kort sagt, god natt 🙂

5 kommentarer

 1. Ida sier:

  Nei, eg sæie at du e kul 😀

  Å så vente eg fortsatt på ett innlegg om meg 😀 :p

 2. ragnhild sier:

  sorrrrrry da, ikkje min feil at nettet klikke og eg ikkje får muligheten te å gi deg oppmerksomhet :))))) stiligt bilde forresten! glede meg te å se bilder fra skolebryllupet nu 😀

 3. line sier:

  Du e jo søt då 😀

 4. Maria sier:

  jaaaaaaaaaa, nytt innlegg no 😀

 5. Kristina sier:

  Eg seie «nytt innlegg, nytt innlegg, nytt innlegg» så de så! 😛

Skriv et svar