okt 09

Batteri: Kritisk lavt

Etter to uker med ekstremt mange ting å gjøre, sier det seg selv at jeg er trett. Eller to uker, det er jo mer enn det som gjør at jeg er så forferdelig trett, men disse to ukene har vært virkelig travle! Etter at jeg hadde vært hjemme helga for to uker siden var det flere ting som venta på meg. Her skal jeg

– Historieprøve om Antikken i Hellas og Romerriket på tirsdagen

– Engelsk prøve om ting jeg ikke kunne skikkelig på torsdag

– Krusse-kickoff på torsdag kveld (det var et kapittel for seg selv, særlig etterpå

– Gymtime med intervall trening. Oppturen for helga var at jeg brøt snopeavtalen sånn skikkelig, så jeg lada opp batteriene med en og en halv liter solo.

– Lørdag kveld tok jeg bilder på kostymecup som vi i russen arrangerte. Lundeneset Russ ’11 FTW! (se bilder her).

– Misjonsløp-plakat. Skulle være ferdig før mandag. Den måtte være gjennomført og gjennomtenkt siden den skulle få folk til å gire seg på å springe sitt livs halvmaraton (i hvertfall samle litt penger ved å ta en runde på 1 km opptil flere ganger)

– Naturfagprøve på mandag. Heh, uups… Den øvte jeg på i de to fritimene vi hadde på mandag før prøven. Det gikk overraskende godt da, eller, jeg tror hvertfall det. Det var stress.

– Brukte hele mandagen på å redigere bilder fra helgens cup for å få dem publisert dagen etterpå (skulle egentlig være publisert mandag kveld). Det brukte jeg mye tid og krefter på, men det var gøy. Men så glemte jeg å gjøre norskleksa. Heldigvis er norsklæreren min på en måte sjefen min, så derfor fikk jeg ikke anmerkning, siden hun forstod hva jeg hadde strevd med.

– Slappet litt av på tirsdag, men hadde noe på programmet den dagen også, selv om jeg ikke husker helt hva det var. Sikkert noe lekser elns.

– På onsdag brukte jeg hele dagen fra skolen var ferdig til halv 24, til å ta bilder av søte par som gikk måneskinnstur. Jeg var HELT utkjørt da jeg var ferdig. Meget lite energi. Tror jeg gråt meg i søvn siden jeg var så sliten, hadde vondt i føttene og savnet på siden av Birgitte, siden jeg ikke får sett henne noe særlig lenger (savnet dere andre også, men snakte 2 sek med henne på facebook før jeg la meg).

– På grunn av at jeg var ganske opptatt med dette fikk jeg visst ikke gjort engelskleksene mine heller… Argh.

– Talentkveldplakat måtte jeg lage på torsdag. Dette var også krevende siden det var et fælt mas at jeg MÅTTE få den ferdig til fredag før morgensamling. Jeg klarte det. Jeg bare fikk ikke skrevet den ut, så jeg måtte bruke tid mellom morgensamling og gymtime til å printe ut. Siden jeg hadde dårlig tid var det jo bare typisk at det ble masse tekniske problemer. Dermed kom jeg 20 min for sent til gymtimen.

– I tillegg til å lage plakat måtte jeg pakke til hele høstferien, og det var ikke enkelt. Jeg måtte bruke flere kofferter og finne masse forskjellige ting, så jeg kom meg ikke i seng før sent.

– Det siste jeg hadde igjen av energi brukte jeg altså opp denne gymtimen som jeg kom for sent til. Det var badminton som stod på programmet (veldig gøy!), men det var krevende nok. Jeg hater å komme for sent til timer. Jeg føler meg virkelig dårlig på grunn av at jeg kom så pass mye for sent. Heldigvis fikk jeg litt forståelse for hvorfor jeg var sen, men jeg innser at jeg tok et dårlig valg med å trosse de tekniske problemene og gjøre alt det som stod i min makt for å få plakaten utskrevet. Etter gymtimen var jeg så trett og så full av dårlig samvittighet og så tom på energi at jeg måtte legge meg ned å grine. Jeg var fullstendig utslitt (Dette høres jo skikkelig sippete ut, unnskyld, men jeg MÅ bare få det ut et sted). Jeg tok meg en dusj og kom meg til lunsj, noe som hjalp litt.

Jeg tror ikke jeg er den eneste som er glad for ferie. Ferie er både et fint ord. Det er liksom fri med to e-er (veldig fin bokstav, det). Tanken på at jeg hadde fri gav meg et skikkelig energi-kick, men da jeg var hjemme sluknet jeg da jeg skulle se TV.

Nå er jeg klar for sengen igjen, og nå skal jeg begynne å lade opp batteriene for fullt. Etter høstferien skal jeg virkelig være på hugget. Da skal jeg ikke komme for sent, jeg skal ikke ta på meg for mye arbeid, jeg skal være a-jour med matte, og jeg skal virkelig se at Gud er GOD! Det ser jeg jo nå også, siden uten Gud tror jeg at jeg hadde kollapset ganske mye før. Da hadde jeg sikker gitt opp. Men det gjorde eg ikke. Takk Gud for det.

God natt.

Bare en liten gif som jeg lagte i full fart. Jeg er på lading nå.

4 kommentarer

 1. ragnhild sier:

  eg likte gifen! og at du tar igjen for å ikkje ha skreve på lenge. nice at alt stress e øve for denne gangen!

 2. Maria sier:

  Ja du er flink, flink, flink, flink, flink, flink, flink, flink, flink
  Ja du er flink, flink, flink, flink, flink, flink, flink, flink, flink
  Herregud, du er så flink og spesiell

  Ja, du er søren meg flink
  For deg er allting mulig
  Du kan lage ting, 100 % naturlig
  Du er selveste mennesket
  For deg går allting an.

  <3<3<3<3

 3. Maria sier:

  takk til delillos <3

 4. Birgitte sier:

  Awww!! Eg savne deg og Elli:) eg komme opp ei helg så fort eg får lappen!

Skriv et svar