jun 26

Hva er det du driver med?

Hallo til deg som leser bloggen min.

Jeg er faktisk plukk nødt til å ha en blogg å tømme hodet mitt på (ja, en liten del da).

Jeg prøvde først blogspot, men det syntes jeg var lite spennende. Kan være det bare er jeg som er stokk dum, men uansett så var det ikke passende siden jeg syntes jeg hadde få alternativer når det kom til design. Dessuten lagte jeg den da jeg gikk i åttende klasse. Nå skal jeg liksom begynne på VG3 påbygg.

Deretter flyttet jeg meg videre til wordpress, men det klikka jo helt fullstendig etter at det hadde gått et år. Jeg kom ikke innpå kontoen min lenger.

Dermed ble det blogg.no. Jeg ble litt lei av det. Jeg har mange teite grunner som bare jeg vet om, men den største grunnen til at jeg ikke bruker den første blogg.no-bloggen er at jeg ville begynne med et nytt bloggkonsept for meg selv, om jeg kan kalle det for det, så lagte jeg en ny. Jeg ville bare helt enkelt begynne bloggingen på nytt. Men nå har den klikka helt den også. Altså, slik ser det ut:

Det var skikkelig nasty å ikke få kunne se på oversikten eller trykke på linken til nytt innlegg siden det står 4 timer 4timer 4 timer 4timer 4 timer… Ja, blogg.no er så sinnsykt bøgga!

Skikkelig bra entré dette her eller hva? Jeg måtte bare få ut aggresjonen min. Sorri at jeg lot det gå ut over dere, men nå vet dere uansett hvorfor jeg har så mange blogger.

Vel, nå skal jeg se om jeg ikke får lagt et nice design til denne bloggen her.

Skriv et svar